ENTRENAMENT PER A LA PROVA D'ARBÚCIES

Ja tenim els primers resultats dels entrenaments fets fins ara:

Júlia: 52 (-2)
Lluís: 54 (Par)
Òscar: 54 (Par), 60 (+6)
Roger: 54 (Par)
Víctor: 54 (Par)
Miquel: 57 (+3)
Sergi: 57 (+3)
Marc París: 63 (+9)
Joan: 68 (+14)




A seguir treballant !!!!

Ei !! Ei !! Ei !!

Seguim mantenint el nivell

La tercera prova de l'Interclubs jugat a Mas Nou dissabte 28 d'abril ens deixa amb un estrany regust de boca. Una barreja de bones sensacions i el pensament que les coses haguessin pogut anar força millor.
D'una banda el resultat global de l'equip cinquens amb 226 cops (10 sobre el Par del camp) demostra que l'equip està capacitat de fer resultats entre +10 i +15 de manera habitual. Aquesta constància ens està permetent acabar les proves en les primeres posicions i la regularitat ens segueix mantenint en segona posició de la classificació general i ampliar la diferència de punts respecte el 5è classificat que marca el tall de l'ascens.
Però la part negativa del cap de setmana és que hem perdut punts respecte el líder de la classificació i que dos equips que estaven més endarrerits en la classificació s'han sumat al grup de 5-6 equips amb possibilitats d'assolir l'ascens al final de la temporada.

Els resultats de la prova han estat aquests:
Individuals: Òscar 56, Roger 57, Joan 62 i Victor 63
Parelles: Júlia i Josep Arnó 51 cops; Sergi i Lluís 55 cops

Molt bona actuació dels Arnó, que amb el seu -3 van entregar el segon millor resultat de la prova en fourballs. Destacar l'estrena del Josep -el pare Arnó- en aquesta temporada i esperem que no sigui l'última. L'Òscar també va aconseguir un molt valuós +2 que iguala el millor resultat (Miquel a Platja d'Aro i Marc París al Montseny) en individuals del Gelida P&P. El 57 del Roger seria un resultat que es podria firmar abans de realitzar la volta, però un mal final -tres putts en el forat 18 amb alguns membres de l'equip com a espectadors de luxe- no va ser la millor de les maneres d'acabar una volta.
El Joan també va acabar molest amb la seva volta, ja que va acabar amb triple-bogey i bogey ens els forats 17 i 18, fet que va engreixar força la targeta final d'una volta que estava sent d'allò més bona.
Pel que fa els resultats descartats, la parella Lluís-Sergi no va tenir sort en els greens i va acabar amb +1 i el Victor va sumar 63 cops, amb un quàdruble-bogey en el forat 7 que va minvar les seves opcions de fer un bon resultat. No obstant això, les dues targetes descartades van ser els quarts millors resultats dels que no van comptar.

Seguim segons en la general i ara toca pensar en Arbúcies amb la certesa que podem millorar els nostres resultats i seguir estant en la part alta de la classificació. Per això: ei, ei, ei, ei, ei GELIDAAAAA!!!


Fotos